Laatre elanik hädas vandaaliga

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majavanema kohustes olev Aigar Peik näitab räsitud männi ümber maas vedelevaid juhtmejuppe, mis on mitmest kohast toore jõuga puruks rebitud.
Majavanema kohustes olev Aigar Peik näitab räsitud männi ümber maas vedelevaid juhtmejuppe, mis on mitmest kohast toore jõuga puruks rebitud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase poole pöördus Laatre elanik, kelles tekitasid meelepaha kodualevikus aset leidvad mõistetamatud teod. Näiteks oli teisipäeva hommikul puruks rebitud tema õues kasvavale puule seatud jõulukaunistused.

«Kas see on siis normaalse inimese tegu?» kurjustas Laatres Uus tänav 2 majas elav Aigar Peik, kes samas ka majavanema ametit peab, näidates räsitud männi ümber maas vedelevaid juhtmejuppe. «See on ju mitmest kohast toore jõuga puruks rebitud. Laste tegu ei ole see kohe kindlasti!»

Mees väitis, et eelmise päeva õhtul kella kaheksa paiku veel tuled põlesid, kuid hommikul avanev pilt oli selline nagu kirjeldatud. «Masendus tuleb peale ja puust on kahju – loodan, et ta taastub sellest rappimisest.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles