Veel üks postkontor sulges uksed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest aastast sulges Hargla postkontor uksed. Postiteenuseid pakub kohalikele 7. jaanuarist avatud postipunkt, mis tegutseb postkontorist üle tee asuvas OÜ Esperance kaupluses.
Uuest aastast sulges Hargla postkontor uksed. Postiteenuseid pakub kohalikele 7. jaanuarist avatud postipunkt, mis tegutseb postkontorist üle tee asuvas OÜ Esperance kaupluses. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti Post sulges Harglas postkontori ja kolib teenused homsest kohalikku poodi.

Kui kümmekond aastat tagasi oli Valgamaal postkontor iga valla suuremas külakeskuses, siis praeguseks  töötavad need vaid neljas vallas ja kolmes linnas. Postipunkte on avatud kolm, homsest lisandub neile Hargla.

Taheva vald on üks omavalitsustest, kus pole enam postkontorit. Mõni aasta tagasi suleti Taheva postipunkt ja seejärel Koikküla postkontor, uuel aastal Hargla postkontor. Postiteenus viiakse Harglas alates homsest üle OÜ Esperance kauplusesse, kus alustab tööd postipunkt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles