Turniir alustab kümnendat hooaega

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sarja üks eestvedajaid Laine Tangsoo.
Sarja üks eestvedajaid Laine Tangsoo. Foto: Arhiiv / Valgamaalane

Nii nooremate kui vanemate seas aastatega populaarsust kogunud Tõrva mälumänguturniir alustab 20. jaanuaril kohalikus gümnaasiumis järjekordset hooaega. Jaanuarist aprillini saab teoks neli osavõistlust.

Neljaliikmeliste võistkondadena saavad osa võtta kõik huvilised, olenemata vanusest või elukohast. Mälumängu peakorraldajad ja küsimuste koostajad on Tõrva linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Siim Ausmees ning Tõrva gümnaasiumis geograafiat ja prantsuse keelt õpetav Laine Tangsoo. Vastuste kontrollimisel on abiks kooli õpilased.

«Traditsiooniliselt toimub võistlus kahes grupis: täiskasvanud ja kooliõpilased, kuna pole tahtnud noori tasemete erinevusega päris ära hirmutada, « ütles Tangsoo ja märkis: «Need, kes korra on käinud, tulevad ikka järgmisel aastal tagasi.» Tema sõnul on paljud õpilastest osalejad turniirist inspireeritult hakanud ka ise mälumänge korraldama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles