Laupäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsus viis koolijuhid Udumäe turismitallu ja korraldas neile seal pika seminaripäeva, et sealses rahus neile mitu uuendustega seotud segast asja selgeks rääkida. Asekantsler Kalle Küttis tegi puust ja punasest ette, kuidas statistikat lugeda ja sellest arusaamise järel talitada.

Haridusest on lehes veelgi juttu. Valga maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna haridus- ja kultuuritalituse juhataja Kalle Vister arvab uuest õppeaastast kõneldes, et probleemid võivad tekkida uute õppekavade rakendamisel.

Lehe vahel ilmuvast lisalehest saab aga teada, kes sel sügisel maakonnas 1. klassi lähevad.

Sel nädalal peeti Valga keskstaadionil 21. Rukkilillemängud. Kuigi juunioride arvestuses võinuks osalejaid olla rohkem, sündis just selles vanuseklassis uus Eesti rekord.

G4S korvpalli meistriliigas mängiva Valga/CKE Inkasso uus peatreener Andrus Renter seab meeskonna tänavuseks peaeesmärgiks ellujäämise.

Valgamaale kavatsetakse rajada midagi üsna ootamatut – kartulimuuseum. Loe lehest, mida see endast kujutab!

Reportaaž aga räägib sellest, mida võib näha Hellenurme vesiveskis. See on praegu ainus vee jõul töötav veski kogu Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles