Valgamaal streik uksi ei sulgenud

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22aastase ettevõtja- ja apteekrikogemusega proviisor Raud arvab, et rohupoe omanik peaks olema ikkagi meditsiiniharidusega inimene.
22aastase ettevõtja- ja apteekrikogemusega proviisor Raud arvab, et rohupoe omanik peaks olema ikkagi meditsiiniharidusega inimene. Foto: Arvo Meeks

Eile liitusid üleriigilise maapiirkondades ja väikeasulates tegutsevate sõltumatute apteekide hoiatusstreigiga Valgamaal asuvad eraapteegid Laatres, Tsirguliinas ja Pukas.

Kuigi hoiatustreigi ajal oli plaan apteegid kella 10–14 suletuna hoida, ei saatnud vähemalt meie maakonnas ükski proviisorist apteegipidaja abivajajat tühjade kätega koju.

Laatres ja Tsirguliinas vaheldumisi kaht sõltumatut apteeki käigus hoidev proviisor Lembe Raud käib lisaks tööl Valga Südameapteegis. Konflikti ta selles ise ei näe, kuna suuremad apteegiketid ongi tema sõnul suurimad proviisorite palkajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles