Pressisõbrale tuli tiitel suure üllatusena

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pressisõbra rändkarika andis Monika Rogenbaumile üle mullu sama tiitli pälvinud Meelis Kivi.
Pressisõbra rändkarika andis Monika Rogenbaumile üle mullu sama tiitli pälvinud Meelis Kivi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaalase toimetus valis aasta pressisõbraks Monika Rogenbaumi, kes väärib tiitlit oma avatuse, sõbraliku suhtlemise ja asjatundlike kommentaaride eest.

«Monikas ei näe me ainult ametnikku, tema tegudes ja mõtlemises peegeldub siiras inimene, kes teeb oma tööd südamega. Ta oskab ja tahab meediaga suhelda sõltumata teemast,» tsiteeris karikat üle andes toimetuserahva arvamust Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha. «Monika Rogenbaum on küla hing, kelle abil viiakse ellu üritusi ja ettevõtmisi, mida ta ka lehetoimetusega heal meelel alati jagab.»

Valgamaalase töötajate hinnangul on Rogenbaumiga, kes on nii Taheva vallavanem kui oma kogukonna aktiivne liige, hea ja lihtne suhelda. Ta on alati meediale kättesaadav, valmis rääkima nii positiivsetel kui keerulisematel ja ebameeldivatel teemadel. Julgeb kommenteerida ja tal on olemas oma arvamus. Ta on abivalmis, tegutsemistahteline ja omakasupüüdmatu, teeb ja jõuab palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles