Selgusid puudused Lüllemäe põhikooli töös

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe põhikooli direktor Tiit Lepp tunnistas võltsingukahtlusega dokumendi hävitamist, kuid oli maavanema ettekirjutuste suhtes optimistlik.
Lüllemäe põhikooli direktor Tiit Lepp tunnistas võltsingukahtlusega dokumendi hävitamist, kuid oli maavanema ettekirjutuste suhtes optimistlik. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riiklik järelevalve tõi Lüllemäe põhikooli töö puudustesse küll selgust, kuid tõlgendustele jagub ruumi endiselt.

Detsembris kirjutas Valgamaalane Lüllemäe põhikoolist ja selle direktorist, kelle tegevust kooli eelarve planeerimisel nii vallavanem kui ka mitu vallavolikogu liiget teravalt kritiseerisid. Kuna tol ajal maavanema algatatud riikliku järelevalve tulemused veel selgunud ei olnud, puudusid ametlikud andmed. Praeguseks on tulemused käes.

Riiklik haldusjärelevalve viidi põhikoolis läbi 3.–12. novembrini. Käidi kohal, vesteldi kooli juhtkonna, personali, õpilaste ja lastevanematega ning kontrolliti tähtsaid pabereid ja nende vastavust määrustele – selgitati, kas koolis on ikka kõik, nagu peab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles