Ümbriseid jahib rekordarv õpilasi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva õhtul Jaani kirikus toimunud hingedepäeva kontserdil oli kõigil võimalus süüdata küünal meie seast lahkunud lähedasele.
Pühapäeva õhtul Jaani kirikus toimunud hingedepäeva kontserdil oli kõigil võimalus süüdata küünal meie seast lahkunud lähedasele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teist aastat järjest jäätmekäitleja Kuusakoski poolt korraldatavale küünlaümbriste kogumisaktsioonile «Küünlaümbriste jaht» on registreerunud 5705 kooliõpilast üle Eesti ehk 2006 õpilast rohkem kui mullu.

Täpselt kuu aega enne kampaania ametlikku lõppu osaleb aktsioonis juba 314 klassi 133 erinevast koolist. Esindatud on kõik Eesti maakonnad, enim osalejaid tuleb Harju-, Tartu-, Pärnu ja Lääne-Virumaalt.

«Nii tähelepanuväärne osalejate arv näitab tõsist huvi taaskasutuse ja jäätmekäitluse vastu noorema astme kooliõpilaste seas. Viimase nädala jooksul on osalejate nimekiri täienenud üle 300 õpilase võrra ning loodame samasugust aktiivsust ka paari järgmise nädala jooksul,» ütles kampaania eestvedaja Mari-Liis Kallismaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles