Valgamaalase toimetus valis aasta töötajaks fotograafi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Arvo Meeks
Fotograaf Arvo Meeks Foto: Ardi Truija

Valgamaalase toimetus valis juba kuuendat aastat välja aasta töötaja. 2014. aasta parima töötaja tiitli sai fotograaf Arvo Meeks. Kolleegid hindavad tema juures innovaatilist mõtlemist, oskust tulla muutustega toime ning huumorisoont.

«Kuigi Arvo on juba varem Muusa kuju saanud, vääriks ta seda kindlasti taas, sest tema tööülesannete hulk on vahepeal märgatavalt suurenenud,» kirjutasid kolleegid tema kohta.

«Arvol on olnud aastal 2014 kõige rohkem muutusi ja vajadust õppida uut. Arvot peab jaguma igale poole – autojuhirollist pildistamise ja filmimiseni, samas on ta ka andekas sõnaseadja. Videote tulek on kaasa toonud palju ajakulu ning Arvo on saanud oma aja planeerimisega hästi hakkama.»

Ettevõtte talvepeol andis Valgamaalase peatoimetaja Sirli Homuha aasta töötajale Arvo Meeksile üle Ene Tapferi keraamilise kuju «Muusa». Aasta töötaja nominendid olid veel reporter Rein Säinas ja küljendaja Jüri Rüsülainen.

Varasematel aastatel on väärika tiitli osaliseks saanud reporter Sirje Lemmik (2013), tegevtoimetaja Jaan Rapp (2012), fotograaf Arvo Meeks (2011), küljendaja Jüri Rüsülainen (2010) ja reporter Taimi Käos (2009).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles