Norstat lõi Valgas poolsada töökohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu märtsis Valgas uksed avanud Norstati Eesti kontoris on tööd saanud poolsada inimest. Pildil on Norstati Baltikumi ja Poola regiooni juht Kaspar Küünarpuu (ees vasakult), Norstati Eesti AS tegevjuht Tiina Tammeveski ja Valga kontori telefoniküsitleja Ingard Raagmaa. Seisab Valga kontori juht Lea Karjus.
Mullu märtsis Valgas uksed avanud Norstati Eesti kontoris on tööd saanud poolsada inimest. Pildil on Norstati Baltikumi ja Poola regiooni juht Kaspar Küünarpuu (ees vasakult), Norstati Eesti AS tegevjuht Tiina Tammeveski ja Valga kontori telefoniküsitleja Ingard Raagmaa. Seisab Valga kontori juht Lea Karjus. Foto: Arvo Meeks

Uuringufirma Norstat Eesti kontor on Valgas tegutsenud peaaegu aasta. Selle aja jooksul on töötajate arv märgatavalt kasvanud.

Norstati Baltikumi ja Poola regiooni juht Kaspar Küünarpuu sõnul on kontori avamine Valgas end õigustanud. «Oleme leidnud vajaliku hulga telefoniküsitlejaid. Nii linnavalitsuse kui koostööpartneritega on suhted head ja töised.»

Alustada tuli tema sõnul Valgas nullist. «Varem töötasid keskused Tallinnas ja Riias. Kohe suve algul tulid suured projektid. Et suudaksime töö ära teha, nägime tõsist vaeva, et väikese küsitlejate hulga pealt kiiresti saavutada vajalik töötajate arv.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles