Lõbusad Lesed laulavad elu rõõmsaks nii endal kui teistel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõuni ansambel Lõbusad Lesed tähistab sel aastal 18 sünnipäeva. Esimeses reas Eha Kukk (vasakult), Erene Pihelgas, Eda Soe. Teises reas Vaike Viks (vasakult), Maila Lehtmäe, Maria Lall ja Pille Plinte. Tagumises reas Maie Smit (vasakult), memmetakso juht Kalev Lõhmus, Malle Heitur ja rahvamaja perenaine Marika Viks.
Nõuni ansambel Lõbusad Lesed tähistab sel aastal 18 sünnipäeva. Esimeses reas Eha Kukk (vasakult), Erene Pihelgas, Eda Soe. Teises reas Vaike Viks (vasakult), Maila Lehtmäe, Maria Lall ja Pille Plinte. Tagumises reas Maie Smit (vasakult), memmetakso juht Kalev Lõhmus, Malle Heitur ja rahvamaja perenaine Marika Viks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juba 18. hooaega käivad neljapäeviti Nõuni kultuurimajas laulmas kümme vanaprouat, kes koondunud ansamblisse Lõbusad Lesed. Iga kokkusaamiskord on neile kui pidupäev.

Läksimegi hiljuti Nõuni nende tegemistele pilku heitma. Kui kultuurimajja jõudsime, olid memmed juba poolteist tundi juhendaja Pille Plinte taktikepi all proovi teinud ning oma hääled kähedaks lõõritanud. Tuju oli kõigil rõõmus ning külalised võeti lõbusalt vastu.

Iga proov lõpeb söögilaua taga uudiseid vahetades ja lugusid rääkides. Söögikraami eest hoolitseb iga kord eri perenaine – kes valmistab pirukaid, kes toob võileibu või kringli, tühi pole laud mitte kunagi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles