Õpetaja kostitas sünnipäeva puhul muusikasõpru

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Maaker (vasakult), Maian Kärmas ja Ain Agan kohvikus Säde esinemas.
Andre Maaker (vasakult), Maian Kärmas ja Ain Agan kohvikus Säde esinemas. Foto: Jaan Rapp

Sünnipäeva võib tähistada mitmel moel. Muusikaõpetaja ja Valga džässiklubi üks eestvedajaid Jaana Oberst kostitas päev pärast tähtpäeva džässisõpru kontserdiga kohvikus Säde.

Külakosti ühiselt albumilt «Sõnalõimijad» olid tooma palutud laulja Maian Kärmas ja kitarristid Ain Agan ning Andre Maaker. Igaks juhuks olgu öeldud, et pidu Obersti kulul siiski ei toimunud: iga külastaja pidi klubi teiselt eestvedajalt Lenel Rannalt ka kunstipärase pileti lunastama.

Seoses Obersti tähtpäevaga sattus Ain Agan enda sõnul kontserdi algul harjumatusse olukorda, kus tal kui trio kõige vanemal ja auväärsemal liikmel tervituskõnega esineda tuli. Agan sai sellega igati korralikult hakkama, kiites valgalasi ja eriti Oberstit džässiklubile hinge sisse puhumise eest. «Tore, kui väiksematest kohtadest selliseid üllatusi tuleb,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles