Valgamaad külastas populaarne Vene telekanal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene telekanal külastas ka Tammuri talurestorani. Režissöör Anna Maljartšuk (vasakul), kuulus saatejuht Mihhail Širvindt, Tammuri peremees Erki Saar ja telekanali operaator Ilja Špitz.
Vene telekanal külastas ka Tammuri talurestorani. Režissöör Anna Maljartšuk (vasakul), kuulus saatejuht Mihhail Širvindt, Tammuri peremees Erki Saar ja telekanali operaator Ilja Špitz. Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Alates esmaspäevast viibib Eestis Vene riikliku telekanali Pervõi Kanal võttegrupp eesotsas Mihhail Širvindtiga, kes juhib Venemaal ülipopulaarset saadet «Хочу знать с Михаилом Ширвиндтом» (eesti keeles «Tahan teada saada koos Mihhail Širvindtiga»).

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Moskva turismiesindaja Tõnu Steinbergi sõnul vaatab kõnealust saadet hinnanguliselt 250 miljonit televaatajat. «Algatus tuli telekanalilt. Saate formaat on täiesti apoliitiline,» kinnitas ta.

Kõnealuse saate režissöör Anna Maljartšuk rääkis, et nende saatele kirjutatakse väga palju. «Inimesed esitavad kirja teel küsimusi ja meie püüame neile leida vastuseid. Käime vastuseid otsimas üle maailma.»

Meeletu populaarsusega telekanali võttegrupp tutvus ka Valgamaaga.

«Algselt oli plaanis Valgamaal filmida Valga-Valka kaksiklinna ja Otepää energiasammast, ent väga vihmaseks ja pimedaks muutunud ilmaolud ei lasknud meil seekord plaane teostada,» ütles Maljartšuk, kelle arvates tullakse Eestisse õige pea kindlasti tagasi, sest saadi juurde palju huvitavat ainest, mida nende saates edaspidi kasutada saaks.

Neljapäeval külastati Taagepera lossi ja õhtul Tammuri talurestorani ning heideti pilk Tehvandi spordikeskusele.

"Vene teleinimestele jättis kogu Eestis nähtu väga hea mulje. Kui sellist mõõtu inimene, nagu seda on saatejuht Širvindt, teeb positiivse vihje näiteks kas Taagepera lossi või Tammuri talurestorani kohta, võib vaid ette kujutada seda positiivset tulemit, mis sellest tõusta võib," oli Steinberg optimistlik.

«Alates sügisest peaks saates tulema ekraanile igal nädalal üks videoklipp Eestist ja nii kuus kuud järjest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles