Rallil pani end proovile võistlejaid kogu Eestist

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint
Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint Foto: Argo Nurs

Möödunud laupäeval toimunud traditsiooniline Villa Müllerbeck Otepää Rahvasprint tõi korraldajate sõnul võistlustulle 69 autospordiharrastajat kaheksas erinevas klassis.

Lumistes oludes toimunud rahvasprindil oli stardis Eesti autospordiharrastajate paremik. Punktiarvestust peeti kokku neljas suurimas rahvasprindi karikasarjas.

Võistluste juht Marko Koosa hinnangul pakkus uus ja tehniline rada sõiduelamust igale rallimehele. Sellel korral selgitati parimad välja kolme vooru tulemusena.

Muljetavaldava 18 võistlejaga 4WD klassis jõudis Otepää rahvasprindil võiduni Aiko Aigro, kes tasavägises heitluses kindlustas üldvõidu alles viimases sõiduvoorus.

Üle 1,8-liitrise mootoriga kaherattaveoliste autode arvestusklassis startis 13 pilooti. Konkurendid alistas autol VW Golfiga võistelnud Eero Labotkin. Väikeste masinaklassis ehk kuni 1,8-liitrise mootori töömahuga kaherattaveoliste autode arvestuses sai konkurentidest jagu Gert Virves.

Naisvõistlejaist suutis parima tulemuse välja sõita Marin Aarn. J18 klassi võidu võttis Renault`l kihutanud otepäälane Kasper Koosa ning J16 klassis oli kiireim Robert Virves. Üheksa SU klassi võistleja omavahelises võistluses osutus parimaks Rainer Meus. Otepää rahvasprint kuulus ka Moskvich Liiga karikasarja arvestusse, mistõttu pakkus võistlusel silmailu ka 5 mossemeest. Alistamatuks osutus Tarmo Kikkatalo.

Marko Koosa lubas, et korraldajad jätkavad võetud eesmärki hoida Eesti Autospordi Liidu karikavõistlus traditsioonilise võistlusena talvepealinnas. «Eriti hea meel on, et Otepääl on alati stardis palju osalejaid ning kõikides klassides on kohal kogu Eesti paremik. Kindlasti aitas sellele kaasa lisaks heale korraldusele ja suurele auhinnalauale ka populaarseks kujunenud öine meelelahutus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles