Motopoisid tõid koju mitu medalit

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleks Sale K&K Motoklubist. Foto on tehtud 2013. aasta septembris
Aleks Sale K&K Motoklubist. Foto on tehtud 2013. aasta septembris Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval sõideti Lääne-Virumaal Mõedakul krossi- ja ATV-rajal käesoleva hooaja talvise kestuskrossi Eesti karikavõistluste avaetapp.

Võistlustel tehti viis sõitu ning rajale tuiskas ühtekokku 110 motosportlast. Soolotsiklite sõidus osutus kuuekilomeetrisel rajal üldarvestuses kiireimaks E2-masinaklassis võistelnud Martin Leok. E1-klassis võidutses Priit Biene ning E2-klassis Leok. Seenioridest oli kiireim Heigo Lauren. Harrastajate B-klassis oli kiireim Rauno Voldek ning C-klassis teist aastat järjest Reijo Vaide. Noorte 85cc-klassi sõitjatest läbis raja ainsana Markus Erik Metsis ja naistest Johanna Saareke.

Lisaks täiskasvanute ATV- ja quad`isõitudele olid rajal ka noored quad`isõitjad. Quad 200 klassi sõidus võitis kindlalt Valga noormees Karl Kristjan Kajak (Honda, motoklubi K&K), kelle edu oli Joosep Eesmäe ees lõpujoonel 54 sekundit. Quad 100 klassis tuli teisele kohale K&K motoklubi sõitja Aleks Sale, edestades oma klubikaaslast Mihkel Salujõge. Kõige pisemate hulgas Quad 50 masinatel sõitis tubli kolmanda koha välja klubi K&K esindaja Sander Oinus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles