Joy kasvandikud Läti lauluvõistluse finaalis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy lauluduett Anete Irkle(vasakul) ja Sabine Metus pärast naasmist Minskist rahvusvaheliselt lauluvõistluselt esikohaga.
Stuudio Joy lauluduett Anete Irkle(vasakul) ja Sabine Metus pärast naasmist Minskist rahvusvaheliselt lauluvõistluselt esikohaga. Foto: Erakogu

Eeloleval pühapäeval astuvad Lätis võistlustulle pikki aastaid Valga stuudios Joy Marina Jerjomina käe all laulmist harrastanud lätlannad Sabine Metus ja Anete Irkle. Nimelt toimub pühapäeval Läti lauluvõistluse finaal, kus selgub laul, mis esindab Lätit sel aastal Austrias Eurovisiooni lauluvõistlusel.

Metus ja Irkle osalesid duetina pühapäeval toimunud poolfinaalis, kus nende esituses kõlanud laulu valis žürii edasi finaali. Kahes poolfinaalis võistlesid eurolaulu tiitli nimel kokku 20 lugu.

Võistlustulle lähevad lauljannad lauluga «Home», mille muusika ja sõnade autor on Andris Kivičs. Dueti ja solistidena on neiud osalenud paljudel konkurssidel, kust on koju toodud auhinnalisi kohti. Eelmise aasta aprillis tõid Marina Jerjomina käe all juba üle kümne aasta laulmist harrastanud neiud rahvusvaheliselt duettide võistluselt Minskis ära esikoha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles