Endine aselinnapea tõrjub süüdistusi

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kesklinna valitsuse linnaosavanem Alar Nääme ei nõustu väitega, nagu oleksid mainitud üritused valimiskampaania osa.
Tallinna Kesklinna valitsuse linnaosavanem Alar Nääme ei nõustu väitega, nagu oleksid mainitud üritused valimiskampaania osa. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinna sotsiaaldemokraadid esitasid politseile süüteoteate, et Kesklinna valitsus maksis kinni linnaosavanem Alar Nääme Valgas toimunud valimisürituste arved. Nääme süüdistusega nõus ei ole.

Sotsid pöördusid ka erakondade rahastamise järelevalve komisjoni poole, et selgitada välja, kas tegemist võib olla keelatud annetusega.

Teates palutakse politseil kujundada seisukoht, kas tegemist on korruptsioonivastase seaduse ja/või karistusseadustiku rikkumisega. Tallinna volikogu sotsiaaldemokraatide esimehe Anto Liivati sõnul on süüteoteate aluseks olevad allikad usaldusväärsed ja talle on teada vastavate kuludokumentide sisu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles