Rongiliiklus Valga ja Riia vahel on häiritud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga ja Riia vahel sõitvad raudruunad pole sugugi nii moodsad kui need, millega Eestis ühest paigast teise saab sõita.
Valga ja Riia vahel sõitvad raudruunad pole sugugi nii moodsad kui need, millega Eestis ühest paigast teise saab sõita. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi Eesti meediakanalitest on läbi käinud info, et veebruari algusest Valga ja Riia vahel enam reisirongid ei sõida, see päris nii pole. Küll võib Põhja-Läti ajalehe Ziemeļlatvija ajakirjaniku Aldis Māris Dubļānsi sõnul rongiliiklus piirilinna ja Riia vahel tõepoolest sulgemisohus olla.

«Praegu on nii, et käib raudtee remont ja seetõttu on osa väljumiste puhul Valga ja Valmiera vahel käigus asendusbuss. Samas liiguvad Valkas jutud, et pole kindel, kas remondi järel reisirongiliiklus varasemal kujul taastub,» rääkis Dubļāns.

Põhjust sellisteks kartusteks annab tema sõnul ka asjaolu, et reisijaid rongiliinil pole just palju. «Eriti tühi ongi rong Valga ja Valmiera vahel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles