Salong muutis asukohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilleäri juhataja Mattis Pihu sõnul ostetakse kauplusest kõige enam lõikelilli, järgnevad potililled. Juhataja näitab kohapeal valmistatud euroopalikus stiilis lillekimpu, kus kasutatud nelja kuni viit lillesorti.
Lilleäri juhataja Mattis Pihu sõnul ostetakse kauplusest kõige enam lõikelilli, järgnevad potililled. Juhataja näitab kohapeal valmistatud euroopalikus stiilis lillekimpu, kus kasutatud nelja kuni viit lillesorti. Foto: Sirje Lemmik

Detsembris Valgas endistes Sinilille ruumides uksed avanud Valge Lille salong on sealt juba kadunud. Ehmatuseks pole aga põhjust: teist nädalat tegutseb salong Kesk tänaval.

OÜ MP Mado omaniku Leo Roosioja sõnul otsustati asukohta vahetada seoses ruumipuudusega. «Kui Valgas ruume otsisime, oli Sinilille salong kõige sobilikum ja pakkumisel ruumidest parim. Tegime ruumi kujundamisel ära suure ja kuluka töö, kuid ikka kimbutas ruumikitsikus: polnud isegi eraldi töötuba.»

Uues kohas on avar lillesalong, töötuba, kolm eraldi kontoriruumi, puhkenurk-köök ja sansõlm. «Kuigi tegime valiku, lähtudes ruumidest, tundub nüüd, et asukohtki on parem ja inimestel ei ole ka parkimisega probleeme,» nentis Roosioja. Omaniku sõnul hakatakse samas märtsist pakkuma ka haljastusteenust. Kui tekib vajadus kauplust laiendada, on ka selleks võimalus olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles