Külalised kinkisid raamatuid

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbrapäeva puhul olid Tõrva kirik-kammersaali saabunud Eesti Kirjanike Liidu esimees Karl-Martin Sinijärv (vasakult), luuletaja ja läti kirjanduse tõlkija Livia Viitol, luuletaja Jaak Kõdar, tõlkija ja kirjastaja Andres Jaaksoo ning kirjandusuurija Jaak Urmet ehk Wimberg.
Sõbrapäeva puhul olid Tõrva kirik-kammersaali saabunud Eesti Kirjanike Liidu esimees Karl-Martin Sinijärv (vasakult), luuletaja ja läti kirjanduse tõlkija Livia Viitol, luuletaja Jaak Kõdar, tõlkija ja kirjastaja Andres Jaaksoo ning kirjandusuurija Jaak Urmet ehk Wimberg. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Sõbrapäeval sai Tõrvas kirik-kammersaalis teoks kultuuriüritus, millel nimeks igati sobilik «Kingi sõbrale raamat». Bussiga saabus sõpradele kirjavara kinkima mitu tuntud inimest.

Kohal olid Eesti Kirjanike Liidu esimees Karl-Martin Sinijärv, luuletaja ja kirjandusloolane Livia Viitol, kirjanik Jaak Urmet ehk Wimberg, tõlkija ja kirjastaja Andres Jaaksoo, ajakirjanik Tiina Mägi ja luuletaja Jaak Kõdar, kes oli ühtlasi ürituse eestvedaja.

Lisaks kirjainimestele sai kuulda Kristi Alase juhatatud Tallinna Vanalinna muusikakooli ansamblit Tuuleviiul ja kohalikku Tõrva meesansamblit, kellel täitub paari aasta pärast pool sajandit asutamisest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles