Pidulikku vastuvõttu saab otse jälgida Valgamaalase digilehest

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valgamaalane

Seoses Eesti Vabriigi 97. aastapäevaga võõrustavad Valga maavanem Margus Lepik ja Valgamaa Omavalitsuste Liidu esimees Agu Kabrits külalisi sel aastal Otepääl. Üritusest teeb otseülekande Valgamaalane.

Valgamaalase digilehest saab otseülekannet jälgida alates kella 17st. Vahepeal on paus ja ülekanne jätkub kell 18.30, kui külalised hakkavad saali saabuma. Kell 19 kannab Valgamaalane üle kontsertaktuse, seejärel tervitavad külalisi maavanem Margus Lepik ja omavalitsuste liidu juht Agu Kabrits. Valgamaalase reporterid Sirje Lemmik ja Rein Säinas teevad peolistega ka intervjuusid. Kui kõik kulgeb plaanipäraselt, lõppeb ülekanne kell 22 avavalsiga.

Vastuvõtt käib maakonnas külakorda ning kui eelmisel aastal oli see Valgas, siis tänavu on järg Otepää käes. Järgmisel aastal võõrustab külalisi juba Tõrva.

Otepää gümnaasiumis homme õhtul kell 19 algavale pidulikule vastuvõtule on kutsustud eri elualade tublimad. Kohale tulevad omavalitsuste juhid, ettevõtjad, koolide ja lasteaedede direktorid, kultuurimajade juhatajad, eelmisel aastal silma paistnud ja konkurssidel ning võistlustel tunnustuse pälvinud, varasemad vapimärgi ja teenemärgi saanud, maakonna aasta ema ja isa, aasta õpetaja ning paljud teised külalised.

Vabariigi 97. aastapäeva auks korraldatud kontsertaktusel esinevad sõnavõttudega Margus Lepik ja Agu Kabrits. Aktusel antakse kätte maakonna autasud, milleks on vapimärk ja teenetemärk.

Selle aasta aktuse kontsertosa sündis Valga maavalitsuse ja Tartu Ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia koostöös. Piduliku vastuvõtu lavastasid Anu Sööt ja Ele Viskus. Õhtut juhtib Artur Linnus. Oodata on üllatusesinejaid.

Aktusele järgneb koosviibimine, kus tantsuks mängib ansambel XXL.

Kontsertaktust Otepääl vahendab Valgamaalane nii otseülekande kui ka pildigaleriina, mida saab vaadata Valgamaalase kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles