Liikluskorraldus paneb juhid proovile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muudetud liikluskorraldusest annavad märku liiklusmärgid. Kauguses seisvat õueala märki Pärna puiesteelt tulijad samas pahatihti tähele ei pane.
Muudetud liikluskorraldusest annavad märku liiklusmärgid. Kauguses seisvat õueala märki Pärna puiesteelt tulijad samas pahatihti tähele ei pane. Foto: Rein Säinas

Paljudele Valgas autoga liikuvatele inimestele on pinnuks silmas liikluskorralduse muudatused Vabaduse tänaval ning Pärna puiestee ja Kesk tänava ristil.

Aastaid üht kindlat rada pidi sõitnud autojuhtidele tundub, et neile tehakse liiga. Uurisime, kes ja mis põhjusel ümberkorraldusi Valga liikluspildis teinud on.

Valga linnavalitsuse linnahooldusameti juhataja Arno Upruse sõnutsi muutus liikluskorraldus 2014. aasta oktoobris. «Kesk tänava ühe poole õuealaks muutmise ettepanek tuli Swedbankilt, Valga maavalitsuselt ja Eesti Postilt ning seda seoses ohtlike olukordade tekkimisega parklast välja sõites,» selgitas Uprus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles