Sõbrapäev pani eakad tantsu lööma

Jaan Rapp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Oherjus
Mare Oherjus Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sõbrapäeva puhul korraldas Valga Linna Pensionäride Liit sõpruskohtumise Lüllemäe ja Hargla taidlejatega. Osalejaid oli ligi poolsada.

«Pidulaud oli kaetud rikkalikult ning isetegevuslased näitasid üksteisele oma esinemisoskust,» rääkis pensionäride liidu juhatuse esimees Kuldar Paavel.

Valga rühm Elujõud lõi kantritantsu ja keerutas valssi. Hargla Senjoorad näitasid kolme ja Lüllemäe rühm Meie Memmed kaht tantsu. «Publik võttis kõik selle vastu suure aplausiga, mis näitas, et ka eakad oskavad pidu pidada ja hästi esineda,» tunnustas Paavel esinejaid. «Üllatuse valmistasid Mare Oherjus ja Siina Smolkina, kes esitasid originaalse mustlastantsu. Nemad said eriti tugeva aplausi osaliseks.»

Pidutsejad lõid lahti ka ühislaulud ja -tantsud. Esinesid sõnameistrid ja vahetati meeneid. «Osalejad jäid kohtumisega väga rahule,» kinnitas Paavel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles