Sarja noorima sõitja aasta algas edukalt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Martin Volver
Karl Martin Volver Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Nädalavahetusel Võrumaal sõidetud Eesti Autospordi Liidu autoralli Eesti meistrivõistluste teisel etapil finišeerisid parimate esiveoliste ja EMV4 klassivõitjatena Karl Martin Volver – Margus Jõerand (Peugeot208 R2).

Eesti rallimaastiku noorim sõitja, 15aastane Karl Martin Volver kinnitas pärast võistluse lõppu, et on tulemusega ülimalt rahul. «Pimedas sõidetud katsed olid suurepärased. Need olid väga kurvilised ja kiired. Kõik läks plaanipäraselt, vaid kuuendal katsel oli ärevam moment, aga tulime sellest ilusasti välja.»

Volveri aasta on seni olnud võidukas: ka jaanuaris sõidetud Eesti meistrivõistluste avaetapil Lätis Sarmas saavutati EMV4 arvestuses esikoht, Aluksne rallil 2WD Open A klassis esikoht.

Karl Martin Volveri isa Heiki Volveri selgitusel on eesmärgiks võistelda nii Eesti kui Läti meistritiitli eest ja suvevõistlusel Auto24 Rally Estonial, kus löövad kaasa ka Euroopa tugevaimad. Järgmisel aastal, kui poiss saab kätte pärisload, on plaanis kaasa sõita ka välismaistel võistlustel.

Tõrva gümnaasiumi 9. klassis õppiv Karl Martin Volver sõlmis eelmise aasta oktoobris kolmeaastase lepingu Läti meeskonnaga ASRT, mille kohaselt sõidab ta järgmisel aastal Eesti ja Läti meistrivõistlustel ralliautoga Peugeot 208 R2. Võistlemise kõrvalt jõuab noormees edukalt tegelda ka õppimisega: seni on tema tunnistusel olnud vaid viied.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles