Otepääl algavad peagi taas talimängud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eriolümpia talimängude avamisel on tavapäraselt kohal olnud ka eriolümpialaste sõbrad ja koostööpartnerid politseist.
Eriolümpia talimängude avamisel on tavapäraselt kohal olnud ka eriolümpialaste sõbrad ja koostööpartnerid politseist. Foto: Politsei

Eile, 25. veebruaril oli Võru kultuurikeskuses Kannel eriolümpia 25. aastapäevale pühendatud parimate sportlaste tänuüritus, andis teada Tiina Möll Eriolümpia (EO) Eesti Ühendusest. Üritusel osales  ka sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt.

Kohale oli palutud igast EO Eesti Ühenduse liikmesasutusest parim mees- ja naissportlane, nende juhendaja ning asutuse juhtkonna esindaja. Kutsutud olid ka kõik möödunud aastal rahvusvahelistel võistlustel osalejad ja nende treenerid. Tänuüritusel heideti pilk möödunud aastatesse, tunnustati möödunud hooaja parimaid, tänati nende juhendajaid ja rõõmustati ühiste õnnestumiste üle.

Käesoleva aasta üks tähtsündmusi on 3.–5. märtsil Otepääl toimuvad 4. rahvusvahelised eriolümpia talimängud. Juuli lõpus osaletakse läbi aegade suurima delegatsiooni, 20 sportlasega Los Angeleses eriolümpia maailmamängudel.

EO Eesti Ühendus on asutatud eesmärgiga aidata kaasa Eesti vaimsete- ja liitpuuetega inimeste sporditegevuse edendamisele. Sport ja sellega kaasnevad positiivsed saavutused ning emotsioonid on andnud motivatsiooni ja tegutsemisrõõmu nii võistlustel osalejatele kui juhendajatele. Organisatsioonil on 40 liikmesasutust ja eriolümpia tegevuses osaleb ligi 2000 juhendatavat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles