Valgas on valimised täies hoos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul kella kümneks hakkasid Valga  Kultuuri- ja Huvialakeskusesse üles seatud valmisjaoskond muutuma juba rahvarohkemaks. Neljaseksioonilise valimiskabiiini kardinate alt paistsid kodanike jalad ja tähttsa valmiskasti juurde pääsemiseks pidi nii mõnigi järjekorras seisma.

9liikmelise valimiskomisjoni tööd juhib esinaine Annely Adrat, kelle sõnul on nende jaoskond eelnevate aastate kogemuse põhjal olnud rahvarohkeim Valgas. Sama oli oodata ka täna. "Eks me teeme liikmetega vahetust, et inimesed vahepeal süüa ka saaksid," ütles Adrat, kuna valisjaoskond on avatatud ilma pausiteta kuni kella kaheksani õhtul.

Koha peal olles tundus, et rahvas saabus valima justkui lainetena. Mõned tulid kohale väikelapsed käevangus, mõned koos sõprade ja perekonnaga. Templilöökide helide saatel langesid valmissedelid sinisesse kasti õhtust häältelugemist ootama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles