Otepää õpilased olid konkurssidel edukad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää muusikakooli vaskpilliansambel
Otepää muusikakooli vaskpilliansambel Foto: Tuuli Vaher

Otepää Muusikakooli õpilased osalesid 3. märtsil Võrus Lõuna-Eesti regionaalsel puhkpilliõpilaste konkursil ning 4. märtsil Valgas klaveriõpilaste regioonikonkursil. Õpilasi saatis edu, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Direktor Tuuli Vaher ütles, et Lõuna-Eesti regionaalsel puhkpilliõpilaste konkursil osales kaheksa Otepää Muusikakooli õpilast. Plokkflöödi esimeses vanuserühmas, kuni 10aastaste laste seas astusid üles Katarina Kivimäe, Aneth Kaileen Peterson, Eliise Palmiste ning Meriliis Ilves. Nende õpetaja on Külli Teearu. Esikoha pälvis Eliise Palmiste.

13-14aastaste klarnetimängijate vanuserühmas osales konkursil Mirjam Leopard (õp Külli Teearu), kes saavutas teise koha. Kõige nooremate vaskpillimängijate seas astus üles trompetiõpilane Ruuben Jaagant (õp Arno Anton).

Kõige nooremate tromboonimängijate seas osalesid Rasmus Leopard ning Roland Leopard (õp Arno Anton). Nii esikoht kui ka teine koht tulid Otepää muusikakoolile – Rasmus Leopard sai esikoha, Roland Leopard teise.  Kõikide puhkpilliõpilaste kontsertmeister oli Ülle Rebane.

Valgas klaveriõpilaste regioonikonkursil osalesid kuni 10aastaste vanuserühmas Pipi Õun (õp Anne Are)  ja Eliise Peerna (õp Tuuli Vaher) ning 13-14aastaste vanuserühmas Kerstin Ojavee (õp Anne Are) ning Geir Kudu (õp Tuuli Vaher). Oma vanuserühmas saavutas Pipi Õun teise koha, Eliise Peerna sai diplomi kogu kava eduka esinemise eest ning Kerstin Ojaveed tunnustati diplomiga Eugen Kapi «Prelüüdi» eduka esitamise eest.

Kõik õpilased, kes regioonikonkursil jõudsid kohtadele, osalevad Eesti Muusikakoolide Liidu vabariikliku konkursi «Parim noor instrumentalist 2015» lõppvoorus, mis toimub 13. ja 14. märtsil Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles