Kultuuri- ja spordirahvas näitas oskusi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste tsirkusestuudio Reveranss ettasted panid publiku elavalt kaasa elama ja keerukaid trikke aplausiga tunnustama.
Laste tsirkusestuudio Reveranss ettasted panid publiku elavalt kaasa elama ja keerukaid trikke aplausiga tunnustama. Foto: Rein Säinad

Reedel tutvustasid Valgas tegutsevad kultuuri- ja spordiala MTÜd spordihallis üksteisele enda tegemisi. Seltskonda lisasid värvi stuudio Joy külalised neljast välisriigist.

Õhtut juhtis Valga aselinnapea Lauri Drubinš, kelle olevat vahetult enne üritust kokku lugenud Valgas tegutsevate kultuuri- ja spordialal tegutsevate  MTÜde arvu. «Sain  kokku üle 50 MTÜ ehk siis 29 kultuuri- ja 27 spordialast MTÜd.»

Valgas on võimalus tegelda pea kõikide spordialadega. Nii saab harrastada  käsi-, võrk-, jalg- ja korvpalli, tegelda kergejõustiku, saalihoki, ratta- ja motosõiduga, maadelda, mängida lauatennist, koroonat, malet, petanki, harrastada poksi või laskmist, teritada mõistust  bridži- või mälumänguga. Sportlikke tegevusi saavad harrastada nii noored, täiskasvanud kui pensioniealised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles