Pavel Loskutov saavutas Tallinna Maratonil kolmanda koha

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Loskutov.
Pavel Loskutov. Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Tallinna kesklinnas toimunud Euroopa Kultuuripealinn Tallinn 2011 esitletud SEB Tallinna Maratoni võitis keenialane Bernard Kipkemoi Rotich ajaga 2:18:16.

Oma elu esimese maratoni võidukalt lõpetanud keenialane edestas kaasmaalast Felix Kipkorir Kangogot ühe minuti ja 12 sekundiga. Üldarvestuses kolmandana lõpetas tugevaim eestlane Pavel Loskutov ajaga 2:22:17 ning teenis sellega ka Eesti meistri tiitli. Eesti meistrivõistluste arvestuses jõudsid medaliteni veel , kes üldarvestuses olid vastavalt 9. ja 10. kohal. Esikümnesse mahtus kokku viis keenialast, lisaks kolm Eesti ning kaks Venemaa esindajat.

Naiste arvestuses võttis oodatud võidu keenlanna Ruth Kutol ajaga 2:36:02. Üldarvestuses lõpetas Kutol 13. kohaga. Teise ja kolmanda koha saavutasid venelannad Irina Pankovskaja ning Julia Khazova. Parima eestlannana Eesti meistri tiitli teeninud Sigrid Valdre jäi naiste üldarvestuses poodiumilt välja, saavutades ajaga 3:07:17 neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles