Valgamaa laulukarussell kogub tuure

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga tüdruk Grete Laine on lauluvõistlustel osalenud juba mitu korda. Eelmisel aastal saavutas ta maakondlikul lauluvõistlusel kolmanda koha. Ka laupäeval saame teda näha võistlemas 7–9aastaste laululaste hulgas.Tema juhendaja on Lenel Rand.
Valga tüdruk Grete Laine on lauluvõistlustel osalenud juba mitu korda. Eelmisel aastal saavutas ta maakondlikul lauluvõistlusel kolmanda koha. Ka laupäeval saame teda näha võistlemas 7–9aastaste laululaste hulgas.Tema juhendaja on Lenel Rand. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Taas alustab tuuritamist Valgamaa laste lauluvõistlus. Stardipaugu annavad Valga laululapsed, kes asuvad võistlustulle juba laupäeva keskpäeval Valga kultuuri- ja huvialakeskuses.

Võistlustulle läheb 62 noort lauljat. Kuna sel aastal ei ole vabariiklikku laulukarusselli, mis sätib ette vanusepiirangud, võistlevad lauluvõistluse korraldaja, Valga kultuuri- ja huvialakeskuse kultuuri- ja haridustööjuhi Kaja Sisaski sõnul linna laululapsed sel aastal seitsmes vanuserühmas: 3–4-, 5–6-, 7–9-, 10–12-, 13–15-, 16–18- ja 19–26aastased. Kõigi rühmade puhul arvestatakse vanust seisuga 30. aprill 2015.

Kõige enam laululapsi on registreerunud 7–9aastaste rühma, kus osaleb 20 last. Kõige vähem on osalejaid 3–4- ja 19–26aastaste seas: vastavalt kaks ja kolm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles