Hulkuri karikas jõudis Valgamaale

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa etapil toimus lisakatse Valga militaarpargis, kus võistlejatel tuli näidata oma osavust laserrelvadega ümberkäimisel.
Valgamaa etapil toimus lisakatse Valga militaarpargis, kus võistlejatel tuli näidata oma osavust laserrelvadega ümberkäimisel. Foto: Erakogu

Laupäeval võis Valga ja Valka tänavatel kohata nii autode kui mootorratastega pealtnäha sihitult ringi liikuvaid seiklejaid.

Hulkuri karikas kätkeb endas seitsmest etapist koosnevat nutiorienteerumist. Valgamaal toimunud etapp oli juba viies. Võistluse ühe eestvedaja Neeme Ervini sõnul pakub Hulkuri karika nime kandev seiklussõit tutvumist erinevate Eesti paikade ja vaatamisväärsustega ning pakub nutikat meelelahutust. «Seekordne etapp leidis aset Valgas ja Valkas ning maakonna piires külastas Hummuli mõisa kanti ning suundus pärastlõunal Lüllemäel asuvasse finišipaika. Võistlusel osales umbes 40 inimest kümne ekipaažiga nii autoroolis kui mootorrattal.»

Igal etapil kuulub võistlusse alati ka atraktiivne lisakatse. «Seekordne lisakatse leidis aset Valga militaarpargis, kus tulistati laserrelvadega. Enamasti kestab võistlus neli-viis tundi ja selle aja jooksul tuleb lahendada ristsõna või mõni muu huvitav ülesanne. Igast kaardile märgitud kontrollpunktist leiab võistleja lahendamist vajavale ülesandele ühe vihje ning parimaks osutub ekipaaž, kes esimesena korrektse lahendusega finišisse jõuab,» lisas korraldaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles