Huviharidus läheb kallimaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta septembris korraldatud huvitegevuse mess tõi Valga kultuurikeskusesse hulga linnalapsi, kes end ringidesse registreerisid. Esiplaanil on Aire Hulkko, kes juhendab kultuurikeskuses mudilasringi.
Eelmise aasta septembris korraldatud huvitegevuse mess tõi Valga kultuurikeskusesse hulga linnalapsi, kes end ringidesse registreerisid. Esiplaanil on Aire Hulkko, kes juhendab kultuurikeskuses mudilasringi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga muusikakoolis ning kultuurikeskuse huvialaringides hakkavad 1. septembrist kehtima uued õppetasud, mis praegustest mõnevõrra kõrgemad.

Muusikakooli õpilasele, kes õpib põhikoolis, gümnaasiumis või kutseõppekeskuses, on uuest õppeaastast tasu põhiõppes 15 eurot kuus, praegu on see 12,78 eurot.

Eelõppes, kus on üks rühmatund nädalas, tuleb lapsevanemal välja käia 10 eurot (praegu 9,59), eelõppes ühe rühmatunni ja ühe individuaaltunniga nädalas 12 eurot, kusjuures praegu sellist võimalust üldse pole. Lisaõppes osalemise eest tuleb maksta praegusest 50 senti rohkem ehk 10 eurot, vabaõppes käies 15 eurot kuus. Täiskasvanutel on õppetasu vabaõppes 25 eurot kuus praeguse 19 euro asemel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles