Politsei tabas poole tunni jooksul kaks roolijoodikut

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

16. märtsil kella 8.30 paiku pidas politsei Sangaste vallas kontrollimiseks kinni Citroëni, mille roolis oli 1992. aastal sündinud alkoholi tarvitanud noormees. Umbes poole tunni möödudes pidas patrull Helme vallas kontrollimiseks kinni sõiduauto Daihatsu, mille roolis oli alkoholi tarvitanud 1968. aastal sündinud mees. Mõlema mehe suhtes alustati väärteomenetlust.

Keskpäeval sai politsei teate, et Valgas ühes Laia tänava korteris laamendab purjus perepoeg. Politsei selgitas välja, et vägivalda kellegi suhtes ei kasutatud ning ema ei soovinud samas ka, et poeg arestimajja kainenema ja rahunema viidaks. Politsei suhtles osapooltega ning rahustas nad maha.

Samal päeval kella 13.10 ajal sai politsei teate, et Tõlliste vallas Tsirguliinas telliti küttepuid ning nüüd on küttematerjali omanikul kahtlus, et õuele saabunud mees võib soovida neid varastada. Politsei selgitas välja, et õuele tulnud mees tuli talle tuttava perepojaga viina võtma ja varastada midagi ei plaaninud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles