Valga Välk jõudis kohamängudeni

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kollastes särkides Valga meeskond on järjekordse palli vastaste väravasse toimetanud.
Kollastes särkides Valga meeskond on järjekordse palli vastaste väravasse toimetanud. Foto: Rein Säinas

Saalihoki Eesti meistrivõistlustel on esiliiga meeskonnad põhiturniiri selja taha jätnud ning kuusteist paremat jätkavad finaalmängudega.

Esiliiga parimate sekka jõudis ka Valga Välk, kes D-alagrupi lõpetas kolmanda kohaga. Eelmisel hooajal saavutas meeskond teises liigas kolmanda koha, kuid kuna esimene ja teine liiga ühendati esiliigaks ning konkurents on seetõttu oluliselt kõrgem, seati tänavuseks hooaja eesmärgiks saada kohamängudele. Nüüd on see eesmärk täidetud.

Põhiturniiril kohtusid võistkonnad omavahel kahel korral. Kümne kohtumise tulemusena saavutas Valga Välk viis võitu, neist ühe lisaajal, ning kaotas viis mängu, neist kolm kaotust tuli vastu võtta lisaajal. Valga meeskonna säravaimaks väravakütiks tõusis põhiturniiril 18 visatud väravaga Remo Kupits. Terve esiliiga peale suutsid rohkem väravaid visata vaid Tanel Kasenurm (36 väravat) ja Kenneth Lond (19). Mõlemad mehed mängivad TTÜ SK / Ääsmäe meeskonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles