Lüllemäe põhikooli direktor pani hoopis ise ameti maha

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe põhikooli direktor Tiit Lepp, kes pärast poolt aastat kestnud vastasseisu Karula vallavalitsusega alla vandus ning töölepingu üles ütles, passiivseks ja vaikivaks inimeseks jääda ei kavatse.
Lüllemäe põhikooli direktor Tiit Lepp, kes pärast poolt aastat kestnud vastasseisu Karula vallavalitsusega alla vandus ning töölepingu üles ütles, passiivseks ja vaikivaks inimeseks jääda ei kavatse. Foto: Arvo Meeks

Nüüdseks juba pea pool aastat väldanud vastasseis Lüllemäe põhikooli direktori ja Karula vallavalitsuse vahel on saanud ootamatu lõpp­lahenduse: direktor esitas lahkumisavalduse ja kool jäi ilma juhita.

Lüllemäe põhikooli kohta ilmus eelmisel aastal meedias mitu positiivset sõnumit: õpilaste arvu kasv, noored õpetajad, pingevaba õpe ja lai valik huvialaringe. Näis, et nii mõnegi edasimineku eest tuleb tänada just direktor Tiit Leppa.

Käärimine koolijuhi ja selle pidaja vahel sai hoo sisse eelmise aasta oktoobris, kui kooli eelarve nii-öelda otsa sai ja vallavalitsuse lauale juba neljas lisaeelarve maandus. Mõnigi nägi rahaprobleemide taga direktori oskamatust suuremas majanduslikus pildis mõelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles