Saalihokimehed täitsid eesmärgi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kristiine spordihallis peeti laupäeval maha saalihoki esiliiga kohamängude kohtumine, kus Sparta Team Automaailma teine võistkond võõrustas Valga Välku.

Esiliiga põhiturniiri lõpetas Valga Välk D-alagrupi kolmanda kohaga. Sellega tagati ka pääs 16 võistkonna hulka, kes hakkasid mängima meistritiitli peale. Igast alagrupist sai edasi neli paremat. Laupäevasel kohtumisel Sparta Team Automaailma teise võistkonnaga selgitati välja meeskond, kes läheb edasi kaheksa parema hulka.

Kohtumisel asusid liidrirolli kohe võõrustajad, kes ka esimese kolmandiku 1 : 0 võitsid. Oma üleolekut demonstreerisid spartalased igal minutil ning Valga mängijatele anti värava­aluses võitluses vähe võimalusi. Pärast teist kolmandikku oli tablool seis 3 : 1 võõrustajate kasuks. Kuigi kohtumise viimase värava lõid valgalased, tuli tunnistada pealinlaste 5 : 2 üleolekut. Valga poolelt viskasid väravad Margo Pärnaku ja Renat Silis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles