Spordiveteranid katsusid rammu üheksal alal

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitlus esikoha nimel on läbi ja Noored Veterinaarid Ülle Saar (vasakult), Meelis Kattai, Janek Rennu ja Jane Mölder võivad üksteist õnnitleda.
Võitlus esikoha nimel on läbi ja Noored Veterinaarid Ülle Saar (vasakult), Meelis Kattai, Janek Rennu ja Jane Mölder võivad üksteist õnnitleda. Foto: Rein Säinas

Valgamaa spordiveteranid kogunesid laupäeval Valga spordihalli, et ühiselt maha pidada üheksas talispordipäev. Osales üle 80 spordisõbra kahelt poolt piiri.

Kabevõistlusel võitis meeste arvestuses Aivars Auzukalns Valkast, jättes selja taha Enno Allevi ja Endel Niinepuu. Naistest moodustasid esikolmiku Liivi Tafenau, Alli Mannine ja Aime Ilves.

Mälumängus tegi puhta töö võistkond Poisikesed koosseisus Tiit Kattai, Mati Raudsepp ja Toivo Kanep. Neile järgnesid meeskonnad Kevad ja Meroku. Võrkpallis asus võistlustulle neli tiimi. Mängiti poolel väljakul ning võistkonda kuulus kaks meest ja kaks naist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles