Toompea saalis läheb taas töö lahti

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sander Ilvest / Postimees

Vabariigi Presidendi kantselei andis teada, et president Toomas Hendrik Ilves kutsus Riigikogu 13. koosseisu esimese istungi kokku 30. märtsiks.

«Ootan 1. märtsil valitud parlamendi uuelt koosseisult stambivaba mõtlemist ja tegutsemist, vajadusel uutmoodi otsustamist ning tarka pilku inimeste elujärje parandamiseks, julgeoleku hoidmiseks ja kindlustamiseks, hariduse ja riigireformi edendamiseks,» ütles president Ilves.

«Loodan, et Riigikogu alustab kiiresti ja tegusalt tööd, meil ei ole aega raisata. Samuti loodan, et parlamendi äsjavalitud koosseis ei eralda ennast leppimatult koalitsiooniks ja opositsiooniks, kes teineteise ettepanekud arutamata eemale tõukab, vaid oskab tegutseda koostööaltilt,» rõhutas riigipea.

Kagu-Eesti valimisringkonnast pääses Riigikokku 10 kandidaati. Need olid Hanno Pevkur ja Liina Kersna Reformierakonnast, Ivari Padar ja Kalvi Kõva Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast, Heimar Lenk ja Tarmo Tamm Keskerakonnast, Priit Sibul ja Maire Aunaste Isamaa ja Res Publica Liidust ning Uno Kaskpeit ja Arno Sild Eesti Konservatiivsest Rahvaerakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles