Kevadlaagris välkusid virmalised

Jaan Rapp
, Tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matkal Karula rahvuspargis said lapsed uudistada ka vana talupaiga varemeid.
Matkal Karula rahvuspargis said lapsed uudistada ka vana talupaiga varemeid. Foto: Erakogu

Kevadlaagris Lüllemäel omandasid lapsed nii uusi teadmisi ja oskusi kui tundsid rõõmu tegevustest värskes õhus. Ilmataat soosis osalejaid: küttis ilma soojaks ja korraldas taevaseid vaatemängegi.

Lüllemäe tervise- ja spordikeskuses aset leidnud Tramburai ja Bamba kevadlaagrisse tuli lapsi nii Tartust ja Tallinnast, aga ka siitsamast Valgamaalt. «Seekordne laager oli väga mitmekülgne: tegime sporti ja teatrit, ujusime ja ragistasime ajusid,» kinnitas korraldaja Maritta Pillaroo.

Tema sõnul tuleb kõigepealt kiita ilmataati perfektse soorituse eest: soe päikesepaiste tõi laagriellu rõõmu ja tekkis tunne, et käes on suvi. «Väga mõnus oli Karula kuppelmaastikul matkata ja vorstikesi grillida, kui ei pidanud tuule ja lumega võitlema. Veelgi mõnusam oli aga maitsta omatehtud ahjusooja leiba ja tervislikke komme, mis valmisid toitumisnõustaja Maigi Lepiku juhendamisel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles