Lüllemäe kultuurimaja helises lauluviisidest

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirguliina keskkooli abiturient Hanna-Liisa Pärnik-Pernik osales piirkondlikul lauluvõistlusel esmakordselt. Emotsionaalne ja heal tasemel esitus tagas talle pääsu maakondlikule võistulaulmisele.
Tsirguliina keskkooli abiturient Hanna-Liisa Pärnik-Pernik osales piirkondlikul lauluvõistlusel esmakordselt. Emotsionaalne ja heal tasemel esitus tagas talle pääsu maakondlikule võistulaulmisele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Palmipuudepühal võtsid omavahel mõõtu Tõlliste, Taheva ja Karula valla noored solistid. Lauluvõistlusele Lüllemäe kultuurimajja tuli 17 lauljat, nende hulgas kolm noormeest.

Võistlust alustas nelja-aastane Karine-Meribel Liivamägi, kes esitas laulu «Kiisu läks kõndima». Esimese poisina lõi laulu lahti kuueaastane Erik Rapur, kelle julge ja hea esitus suure aplausi esile kutsus.

Vanusegrupis 16–18 aastat esmakordselt piirkonnavoorus osalenud Tsirguliina keskkooli abiturient Hanna-Liisa Pärnik-Pernik on laulnud juba lasteaiast peale, kuid enesekindluse laval esinemiseks on ta leidnud alles viimasel ajal. «Närvitsesin liialt ja ehk seetõttu ei olegi varem piirkonnavooru edasi pääsenud,» arvas tüdruk. Lisaks lauluharrastusele mängib ta võrkpalli ning armastab palju lugeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles