Riidajas võtsid mõõtu Helme, Põdrala ja Hummuli laululapsed

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melissa Maisla on lauluvõistlustel juba staažikas osaleja ning oma hea hääle ja emotsionaalse esitusega on ta pälvinud rohkelt auhinnalisi kohti. Piirkonnavõistlusel parimaks lauljaks valitud neiut näeme peagi laulmas maakondlikul võistlusel. Neiu juhendaja on Maie Kala.
Melissa Maisla on lauluvõistlustel juba staažikas osaleja ning oma hea hääle ja emotsionaalse esitusega on ta pälvinud rohkelt auhinnalisi kohti. Piirkonnavõistlusel parimaks lauljaks valitud neiut näeme peagi laulmas maakondlikul võistlusel. Neiu juhendaja on Maie Kala. Foto: Arvo Meeks

Laupäeval helises lauluviisidest Riidaja kultuurimaja. Võistu laulis 16 noort solisti kokku kolmest vallast, nende hulgas kolm poissi.

Kõige rohkem oli Hummuli, Põdrala ja Helme valla lauluvõistlusel esinejaid 7–9aastaste rühmas, kus võistlema asus kuus laulusõpra. Neli solisti astus lavale nii 10–12- kui ka 13–15aastaste hulgas, kaks vanuserühmas 5–6 aastat.

Kõik noored lauljad püüdsid teha oma parima etteaste: enamikul see ka õnnestus. Teistest eristusid oma julge, eriilmelise ja hea esitusega Hummuli põhikooli 6. klassi õpilane Kevin Pisartšik, Tõrva gümnaasiumi kuuendik Melissa Maisla ning Riidaja põhikooli 8. klassi neiu Merit Letlane, kes kõik laulukonkursil juba staažikad osalejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles