Päevahitt: Aafrika naiste kullast sulatatud huulepulgad

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vene gümnaasiumisse oli uusi tarkusi ja kogemusi omandama nii õpetajaid mitmelt poolt maakonnast kui huvilisi teistest Valga asutustest.
Valga vene gümnaasiumisse oli uusi tarkusi ja kogemusi omandama nii õpetajaid mitmelt poolt maakonnast kui huvilisi teistest Valga asutustest. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maailmaharidusnädal Valga vene gümnaasiumis sai punkti seminariga, kus osales üle 70 huvilise. Päevahitiks sai huulepulgategu – neid valmistati Aafrika naiste kullaks kutsutud shea-võist.

Peale Valga linna koolide esindajate oli tarkust taga nõudma tulnud huvilisi Valga asutustest ning õpetajaid Otepää gümnaasiumist, Tsirguliina keskkoolist ja Keeni põhikoolist.

Keeni põhikooli direktor Diana Sarapuu jäi seminariga igati rahule – kinnitades, et leidis mõndagi huvitavat ja tööks tarvilikku. Nende koolis tema sõnul nii laiahaardeliselt maailmaharidust käsitletud ei ole, kuid seda on õpetatud lastele ainetundides õppeprogrammi osana. «Tulimegi siia õpetajatega uudistama, kuidas teistes koolides teemat käsitletakse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles