Pühajärvel näeb esinejaid nii lähedalt kui kaugelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühajärve jaanituli.
Pühajärve jaanituli. Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

Pühajärve pargis leiab 22. ja 23. juunil aset juba üheksandat aastat peetav Eesti suurim jaanipidu Pühajärve jaanituli 2015. Lisaks kohalikele esinejatele on esinema tulemas ka Sigma Suurbritanniast ning Kate Ryan ja Lost Frequencies Belgiast.

Sigma on Briti elektroonilise muusika duo, tuntud suvelugudega «Nobody to Love», «Higher» ja «Changing». Kate Ryan on Belgiast pärit laulja, World Music Award’i võitja, kes sai maailmakuulsaks artistiks hittidega «Désenchantée», «Ella, elle l’a» ja «Libertine». Lost Frequencies on Belgia produtsent, kes kroonib just praegu maailma muusikaedetabeleid looga «Are You With Me».
 
Kohalikest artistidest on kohale tulemas Smilers, Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland, Terminaator, Bombillaz, Karl-Erik Taukar ning tänavu Eestit Eurovisioonil esindavad Elina Born ja Stig Rästa. Peole lisab tantsumuusikarütme Power Hit Radio peoala otse rannas.
 
Muusikat saadavad jaanipäevamängud ja lõbusad tegevused, muuhulgas saab taas üle aastate teha benji-hüppeid Pühajärve kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles