Krossihooaeg algas vihma ja nelja stardiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahel satuvad tsiklite selga ka meie suusaässad. Pildil keskmine on Aivar Rehemaa.
Vahel satuvad tsiklite selga ka meie suusaässad. Pildil keskmine on Aivar Rehemaa. Foto: Rein Säinas

Laupäeval sai Vilaskis stardi suvine krossihooaeg. Vihma tõttu poriseks muutunud rajal sõideti kestvuskrossi Eesti meistri- ja karikavõistluste avaetapp.

Pikal võistluspäeval oli Tõlliste vallas asuval rajal kavas neli starti ning paremad selgitati välja kuueteistkümnes võistlusklassis. Kogu päeva jooksul käis raskel liivarajal mõõtu võtmas 210 motosportlast Eestist, Lätist, Soomest ning Venemaalt. Oodatult oli kõige osavõtjaterohkem soolotsiklite masinaklass, kus oli stardis kokku 161 võidujanulist motosportlast.

Lisaks meistri- ja karikavõistluste etapile võtsid sooloklasside sõitjad seekord mõõtu kestvuskrossi liivaetappide kiireima mehe tiitli nimel. Kaheetapilise «Sandman 2015» võitja selgub 19. aprillil Pärnumaal Potsepa karjääris, kus kavas ka kestvuskrossi meistri- ja karikavõistluste järgmine etapp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles