Saabub oluline tähtaeg

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aia 17 hoone, kus Valgas PPA dokumente väljastab. Täna hommikust alates on Valga teenindussaali töös esinenud tehnilise rikke tõttu tõrkeid, mistõttu oli seal ennelõunal häiritud nii dokumentide taotlemine, kättesaamine ja kui ka muud toimingud.
Aia 17 hoone, kus Valgas PPA dokumente väljastab. Täna hommikust alates on Valga teenindussaali töös esinenud tehnilise rikke tõttu tõrkeid, mistõttu oli seal ennelõunal häiritud nii dokumentide taotlemine, kättesaamine ja kui ka muud toimingud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedeks, 10. aprilliks peavad põllumajandusametile (PMA) avalduse esitama mahepõllumajandusliku taimekasvatuse või mesindusega alustajad. Samuti on selle kuupäevani võimalik dokumente esitada ka mahepõllumajandusega jätkajatel.

PMA-le tuleb esitada ettevõtte tunnustamise vormikohane taotlus ja teised nõutud dokumendid olenevalt valdkonnast, näiteks taimekasvatus, loomakasvatus, mesindus, taimede või seente korjamine mitteharitavatelt aladelt.

Vajalikud dokumentide vormid on saadaval PMA Valga keskuses. Samuti leiab dokumentide vormid, info koolituste kohta ja ametnike kontaktid ametilt veebilehelt

PMA Valga keskus asub Valgas kahel aadressil. Taimevaldkond tegutseb aadressil Aia 17 ja maaparanduse valdkond E. Enno 32. Käesoleva aasta jooksul koonduvad kõik PMA Valga keskuse töötajad ameti teatel E. Enno tänava hoonesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles