Kurikaelad võtsid sõidukid sihikule

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Viimastel päevadel on Valga politsei saanud mitu teadet maakonnas toime pandud sõidukivarguste või autodesse sissemurdmise kohta.

Pühapäeval laekus Palupera vallast suisa neli teadet sõidukitega seotud juhtumite kohta.

Ööl vastu pühapäeva murti Palupera külas sisse garaaži, kust varastati sõiduauto BMW. Politsei tabas auto ärandanud 16aastase ja 17aastase noormehe samal päeval Tartumaal Rannu vallas.

Samast külast saabus pühapäeval teade sõiduauto Volkswagen varguse kohta. Politsei leidis sõiduki samal päeval Palupera vallast.

Veel sai politsei pühapäeval samast vallast teate sissemurdmise kohta lauta ja seal seisnud autosse. Lõhutud oli Žiguli ukseklaas ja süütelukk. Lõhkumisega tekitatud kahju on 160 eurot.

Samuti tuli pühapäeval Palupera vallast korrakaitsjatele teade võimendi varguse kohta lukustamata sõidukist. Kahju on 155 eurot.

Esmaspäeval aga avastati, et Sangaste vallas Mägiste külas on lõhutud auto pagasiruumi lukk ja võetud sealt kaks kanistrit bensiiniga. Kahju on 67 eurot.

Kolmapäeval kella 1.20 ajal teatati, et Tõrvas Ehitaja tänaval püüdsid kaks noormeest ilmselt sisse murda sõiduautosse Audi. Autoomanik sekkus nende tegevusse, mispeale jooksid noored laiali. Kohale sõitnud politseipatrull selgitas välja, et auto tagumise kolmnurkse klaasi lõhkumise järel avasid noored masina uksed, kuid sõidukist midagi võtta neil ei õnnestunud. Juhtunu täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles