Valka jõudsid toiduabi saadetised viimaste hulgas

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubaalused, millest mõned kaalusid tonn ja enamgi, saabusid kohale suure veokiga, millel veel lisahaagis. Kaupa oli küll palju, kuid mahalaadimine ja logistika käis mitme mehe jõul nagu kellavärk ja kiirelt sai alguses keerulisena näiv töö tehtud.
Kaubaalused, millest mõned kaalusid tonn ja enamgi, saabusid kohale suure veokiga, millel veel lisahaagis. Kaupa oli küll palju, kuid mahalaadimine ja logistika käis mitme mehe jõul nagu kellavärk ja kiirelt sai alguses keerulisena näiv töö tehtud. Foto: Lea Margus

Neljapäeval võis Valga Toidupanga maja ees ja majas sees näha vilgast askeldamist. Kohale jõudis kauaoodatud euroliidu toiduabi, mille jagamine mitmel pool mujal juba käima on läinud.

Toidupanga kohalik koordinaator Teresa Sale oli kohale organiseerinud piisava hulga vabatahtlikke abilisi. Koos haarati härjal sarvist ja koorem sai maha laaditud tunniga.

Koordinaatori sõnul aga nüüd alles õige töö lahti lähebki: vaja kaup üle kontrollida, seda nii koguse kui säilivusaja poolest, seejärel algab töömahukas komplekteerimine. Ja ega veel siiski jagama saa hakata, esmaspäeval alles ettevaatlikult alustatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles