Laulupoiss tõi Tartust koju võidujalgratta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egnar Hernits
Egnar Hernits Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle-eestilisel poiste võistulaulmisel Tartus võitis oma vanusegrupis esikoha Tõrva noormees Egnar Hernits, kes õpib laulmist Novella Hansoni käe all.

Esikoha üle tundsid suurt rõõmu peale solisti enda ka tema pereliikmed ja lauluõpetaja. «Võistlustega on alati nii ja naa, kord oled parim, siis jälle ei ole. Võita on alati tore ja see valmistab mullegi suurt heameelt, kuid olen pojale ikka öelnud, et võidurõõmu kõrval tuleb osata ka kaotustega leppida,» sõnas Egnari ema pühapäeval Valgamaa laste lauluvõistlusel, kui talle poja edu puhul õnne soovisin.

Õnneks ei pidanud Egnar kaotusvalu tundma ka laupäevasele poistelauluvõistlusele järgnenud päeval, mil ta Otepääl Valgamaa laululaste finaalkontserdil 13–15aastaste grupis võitjaks kuulutati. Egnar esitas mõlemal võistlusel laulu «Öövarjutus», mille muusika kirjutas Ott Arderi sõnadele poisi enda lauluõpetaja Novella Hanson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles