Teisipäevase Valgamaalase paberväljaande tutvustus

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel.
Trükikoda Kroonpress Tartus. Valgamaalane on trükkimisel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühajärve põhikooli direktori Miia Pallase ametist vabastamine sundis Valgamaa koolijuhte ühist avalikku pöördumist koostama. Kuidas aga kommenteerib toimunut Otepää vallavanem Aare Matt?

Puudega inimeste liiklemise muudab nüüdsest mugavamaks invabuss, mis viib inimese, kuhu iganes ta soovib. Valga linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel rääkis, et invabussi järele on tuntud vajadust juba pikka aega, kuid õhukese rahakoti tõttu on selle soetamist edasi lükatud.

Õru vallast teatakse alati seda, et ta on maakonna väikseim nii pindalalt kui rahvaarvult. Kuid seda, et Unikülas on sündinud laulu «Kungla rahvas» autor ning et tema loomingus kesksel kohal olev kannel ehib ka valla lippu, paljud ei tea. Ülevaade Õru valla eluolust teisipäevasest Valgamaalasest!

Rahvakalendris on mihklipäev 29. septembril, Valga tähistab seda laupäeval, 2. oktoobril. Linnavalitsuse haridus- ja kultuuriameti kultuurinõuniku Merce Mäe sõnul tõotab tulla väga sisukas päev.

Seekordsel, kurva alatooniga Tõrva-Helme kergejõustikuvõistlusel olümpialastega võidutses Gerd Kanter. Tõrvalane Tanel Laanmäe loodab aga oma tulemusi juba uue treeneriga parandada.

Kuidas läheb Tõrva ja Otepää muusikakoolil?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles