Mõõtu võtsid Eesti parimad jahilaskurid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jahivõistluse parimad
Jahivõistluse parimad Foto: Erakogu

Eelmise nädala lõpul kahel päeval paukusid Jaanikese lasketiirus püssid, sest Jaanikese Jahinduse OÜ eestvõttel  leidsid seal aset läbi individuaalsed laskevõistlused jahilaskuritele.

Võistluse korraldaja, Jaanikese Jahinduse OÜ juhatuse liikme Jaan Balodise sõnul oli osavõtt väga aktiivne ning kohale tulid Eesti parimad jahilaskurid. «Nädala jooksul oli tulla soovijaid end kirja pannud juba nii palju, et olime laskeaegade täitumise tõttu sunnitud osavõtjate registreerimise lõpetama. Tahtjaid võistulaskmisele tulla oli palju, mis annab tunnistust võistluse populaarsusest,» sõnas Balodis.

Kokku oli laskureid võistlustules 43. Võistlused olid individuaalsed ning mõõtu võeti kolmes harjutuses, kus igaühes selgitati välja kolm parimat üldarvestuses ning veteranide ja juunioride klassis. Balodisel oli hea meel, et medalita ei jäänud ka Jaanikese Jahindus. Nimelt saavutas tugevas konkurentsis ühel võistlusalal üldarvestuses esikoha Rannar Lehis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles